A kávézó

kávézz és pörkölj velünk

Augusztus végén nyitotta meg kapuit Debrecen első igazán unikumnak számító kávépörkölője! Friss fiatalos designnal, házi sütikkel és spéci kávékkal várják az érdeklődőket a Csapó utca 23. szám alatt. Egyszerre kávézhat, valamint nézheti a kávépörkölést az aki ellátogat hozzájuk.

Kávéink

A Black Sheep-ben készített kávék alapanyagát minden héten frissen pörköljük, ezzel is emelve az általunk készített italok minőségét. Az elkészítésben is a legjobbra törekszünk, ezért az átlagosnál jóval több kávét használunk egy eszpresszó elkészítéséhez. Egy átlagos kávét 6-7 gramm kávéőrleményből készítenek, mi 10-11 grammot használunk, így sokkal ízgazdagabb végeredményt kapunk.

Kutyabarát hely!

Hozd el kedvencedet, mert nálunk ők is ugyanolyan jól érzik majd magukat, mint te. Sőt nemcsak kávézni van lehetőséged, hanem az emeleten működő fodrászszalonnak köszönhetően meg is nyiratkozhatsz.

különleges teák, és szendvicsek!

Nem kell szeretned a kávét, ahhoz hogy megtaláld nálunk a számításodat. Nálunk közvetlenül a termelőtől beszerzett teákat kapsz ceylonból, és Sri Lankáról. De ugyanilyen igényességgel állunk szendvicseinkhez is, amit minden nap friss alapanyagokból készítünk el neked. Nézz be hozzánk.